Παρουσιάσεις

ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ YAMACHIPPER VR35 PTO

ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ YAMACHIPPER VR35 PTO

H εταιρεία YAMASTIK παρουσιάζει το νέο θρυμματιστή κλαδιών για τρακτέρ YAMACHIPPER VR35-PTO Heavy duty. Προσφέρεται για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, πέλλετ κ.α.

Σχεδιασμένος με πολλά πλεονεκτήματα για γρήγορη και ασφαλή προσάρτηση σε τρακτέρ, εύκολη χρήση,  μεταφορά, αποθήκευση αλλά και πρόσβαση για έλεγχο και συντήρηση όλων των τμημάτων του. Προσφέρει μεγάλη απόδοση και επαναλαμβανόμενη παραγωγικότητα σε πολύωρη χρήση.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Μπορεί να θρυμματίσει φρεσκοκομμένα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 9 cm. Ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm.

Τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα, για ζωοτροφές ή για pellet.

Η ποιότητα θρυμματισμού πραγματοποιείται με επιτυχία με τη χρήση ειδικών λεπίδων σε συνδυασμό με το σύστημα ρότορα που κατασκευάστηκε ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη ροπή και ισχύ κατά τη κοπή.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 ειναι πιστοποιημένος  και φέρει δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαικές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμενα μηχανήματα.

Μεταξύ άλλων είναι εξοπλισμένος με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν και με διακόπτη έκτακτης ανάγκης για την άμεση διακοπή λειτουργίας εαν χρειαστεί.

ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ο θρυμματιστής κλαδιών αποτελείται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες διπλού προφίλ και έναν σταθερό άκμονα με ειδικό ατσάλι και συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα τους ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα.

Επιπλέον, ένα μεγάλο πλεονέκτημα των λεπίδων είναι ότι είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα τη καλή ποιότητα θρυμματισμού αλλά και το χρόνο ζωής τους  να είναι πολλαπλάσιος σε σχέση με λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Το σύστημα περιστροφής της εξόδου του θρυμματιστή προσφέρει το πλεονέκτημα στο χειριστή να ελέγχει άμεσα και χωρίς κανένα εργαλείο τη κατεύθυνση εξαγωγής των θρυμματισμένων κλαδιών.

Έτσι, εύκολα το υλικό μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας σε ποιό συγκεκριμένα σημεία μέσα στο κτήμα, στη καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου ή οπουδήποτε μπορεί να εξυπηρετεί.

ΩΡΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Yamachipper VR35 είναι η τοποθέτηση οργάνου μέτρησης του χρόνου χρήσης του κινητήρα.

Αυτό εξυπηρετεί σε πολλά θέματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος και τους χρόνους συντήρησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.